10 motive să alegi masajul tantric autentic

10 motive să alegi masajul tantric autentic

De ce un masaj tantric autentic este mai valoros decât un masaj erotic obișnuit?

În prezent piața abundă de oferte de masaj erotic pentru bărbați și femei. Sub denumirea de masaj erotic sau masaj tantric descoperim de cele mai multe ori oferte promiscue sau masaje erotice banale, cu sau fără finalizare, foarte rar masaje ce urmăresc ceva mai mult decât o simplă experiență senzuală și aproape deloc masaje tantrice autentice.

Prin ce se diferențiază un masaj tantric autentic de un masaj erotic obișnuit?

Iată 10 motive pentru care este preferabil să alegi un masaj tantric autentic, așa cum poți găsi la salonul de masaj erotic tantric Lucky Love din București:

1. Masajul tantric autentic are la bază o cunoaștere spirituală

Masajul tantric autentic are la bază cunoștințe spirituale esoterice orientale. Acestea conțin aspecte legate de structura energetică a ființei, meridiane energetice, puncte de presopunctură.

Astfel, masajul tantric autentic nu urmărește doar dinamizarea laturii senzuale, a energiei erotice amoroase pure a ființei. El valorifică unele tehnici și manevre realizate de-a lungul meridianelor energetice cu rol de deblocare, armonizare, elevare a energiei și inducerea unor trăiri benefice, euforice, spiritualizante.

La salonul de masaj erotic tantric Lucky Love găsești masaje tantrice autentice concepute special pentru trezirea și armonizarea întregii tale ființe, incluzând trupul, latura emoțională, mentală și spirituală. Ele sunt mereu îmbunătățite pentru a satisface și cele mai exigente gusturi.

Vezi masajele tantrice oferite de salonul de masaj erotic tantric Lucky Love AICI

2. Masajul tantric autentic este realizat de terapeuți profesioniști cu pregătire spirituală 

Maseuzele și maseurii Lucky Love urrmăresc să își eleveze mereu ființa printr-o practică spirituală perseverentă. Aceasta le conferă capacitatea de a canaliza energii superioare din macrocosmos și de a direcționa energia trezită în timpul masajului tantric în scopul benefic dorit.

Practica atingerii conștiente, plină de încărcătură energetică și emoție din timpul masajului tantric autentic este realizabilă pe termen lung doar prin trezirea capacității de a trăi clipa prezentă și de conectare subtilă la energiile elevate ale conștiinței.

Vezi Echipa Lucky Love

3. Masajul tantric autentic include aspectele energetice subtile, elevate ale ființei

Masajul tantric autentic se adresează întregii ființe, nu doar corpului fizic ci și celui subtil energetic. Masarea zonelor ce corespund anumitor puncte energetice face ca energia corespondentă să fie activată iar apoi aceasta va fi difuzată prin manevre specifice în întreaga ta ființă.

O caracteristică importantă a masajului tantric autentic este faptul că experiența din plan erotic se împletește cu anumite trăiri din sfera sufletească, mentală și spirituală a ființei. Astfel, apare o inefabilă trăire unificatoare ce te basculează dincolo de spațiu și timp.

Citește mai mult despre Masajul Erotic Tantric Lucky Love și efectele lui

4. Masajul tantric autentic presupune o atitudine conștientă și trăirea în momentul prezent

Atingerile din timpul masajului tantric sunt realizate conștient și urmăresc în mod voit anumite dinamizări și trezirea unor emoții benefice superioare. 

Intensitatea trăirilor și trezirea simțurilor îți mențin în mod spontan conștiința în momentul prezent, cel care te eliberează de povara trecutului și de visele, grijile legate de un posibil viitor. 

5. Masajul tantric autentic apelează la sfera sufletească, a inimii

Atmosfera din timpul masajului tantric este plină de deschidere, relaxare, conectare în primul rând la nivel sufletesc. Experiențele neplăcute ale vieții pot duce la o închistare în plan afectiv care ulterior se reflectă și in plan amoros.

Masajul tantric autentic va debloca energiile din sfera afectivă prin anumite modalităti precise iar la finalul unui astfel de masaj vei avea starea de “inimă ușoară”, de cumul de trăiri încântătoare în sfera emoțională.

Citește mai mult despre Masajul Erotic Tantric pentru femei și beneficiile lui

6. Masajul tantric autentic creează premisele unei transformări lăuntrice

Masajul tantric autentic îți deschide ființa către dimensiunea spirituală a ființei tale. Pe parcursul masajului tantric îți sunt facilitate anumite experiențe de transcendere a egoului și accesare a sferei sufletești și spirituale.

Pentru a le permanentiza însă va fi nevoie de o practica spirituală constantă ce se realizează individual. 
Maseuzele și maseurii Lucky Love pot oferi unele informații utile în acest sens.

7. Masajul tantric autentic îți poate transforma viziunea asupra sexualității

Deși Tantra este o știință milenară, masajul tantric autentic care are la bază această știință este revoluționar în ceea ce privește sexualitatea.

Energia amoroasă pură trezită este folosită pentru amplificarea unor calități și aspecte elevate ale ființei și nu risipită având drept consecințe devitalizarea, plictiseala, trezirea aspectelor grosiere, instinctuale ale personalității.

Tantricii folosesc energia erosului pur cu scopul de a trezi unele potențialități ale ființei, pentru atingerea desăvârșirii spirituale.

8. Prin masajul tantric autentic descoperi avantajele orgasmului tantric, fără descărcare

S-a constatat că în urma ejaculării bărbatul se simte vlăguit, îi scade puterea de concentrare. De aceea sportivilor chiar li se recomandă să evite interacțiunea amoroasă înainte de competițiile sportive.

Masajul tantric autentic facilitează trezirea capacității de a controla potențialul erotic și experimentarea unor orgasme tantrice fără descărcare, împlinitoare, totale. Desigur, pentru aceasta e necesar să fie îndeplinite anumite condiții și chiar deprinderea unor mecanisme interioare necesare.

Citește mai mult despre Masajul Erotic Tantric pentru Barbați si efectele lui

Tantra este o știință și totodată o cale spirituală prin care se urmărește desăvârșirea ființei umane. Ea îmbrățișează și sacralizează toate aspectele vieții, inclusiv planul amoros.

“Tantra indiană este știința despre cum să transformi energia sexuală în energie spirituală; cum să creezi dispozitivul care modifică, transformă, transmută energia; cum să te miști de la partea de jos la partea de sus; cum să mergi de la pământ la cer. Este o cale de la sex la supra-conștiință." (Osho)

9. Prin masajul tantric autentic beneficiezi de o stare minunată de expansiune 

Trăirile care apar pe durata masajului tantric autentic sunt rafinate, uimitoare, bogate în nuanțe. Ele îți deschid poarta către unele lumi subtile încântătoare în care percepția trupului se estompează, acesta dizolvându-se într-o stare de “beție” conștientă. 

10. Prin masajul tantric autentic descoperi că nu ești separat de nimeni și nimic

Experiența din timpul masajului tantric autentic te scoate din sfera limitată a egoului și poți ajunge astfel să experimentezi o stare de conexiune în suflet cu tot și toți ce te înconjoară.

Cu 20 de ani de experiență, salonul de masaj erotic tantric autentic Lucky Love din București a oferit mereu clienților lui un masaj de top, care a fost mereu îmbunătățit cu noi aspecte împlinitoare, aducătoare de fericire.