Calitățile maseurului tantric

Calitățile maseurului tantric

 Masajul erotic tantric pentru femei precum și yoni masajul sunt două tipuri de masaj care pătrund adânc în intimitatea și universul femeii masate, mai mult decât un masaj obișnuit.

Astfel, ele presupun o abordare specială care să faciliteze deschiderea femeii, vindecarea ei, trezirea unor potențialități și trezirea unor stări sublime, elevate.

Masajul erotic tantric pentru femei și yoni masajul – o călătorie fascinantă în care ești ghidată pas cu pas

Masajul erotic tantric pentru femei Lucky Love îți este oferit cu pasiune, respect și dăruire de specialiști maseuri și maseuze cu multă experiență în domeniu. 

Vei fi însoțită cu multă empatie, tact și delicatețe într-o profundă călătorie în universul tău feminin prin arta masajului erotic tantric și a atingerii conștiente.

Această călătorie poate presupune, de la caz la caz, eliberarea de anumite inhibiții și tabuuri sau eliminarea unor traume mai vechi sau a unor răni emoționale profunde.

Citește mai multe despre Masajul Yoniului - Vindecare prin Orgasm

Masajul erotic tantric pentru femei Lucky Love vine în întâmpinarea aceste probleme și te ajută să îți redescoperi identitatea naturii tale profunde și să te se reconectezi la sursa energiei feminine Universale.

Citește mai mult despre Masajul Erotic Tantric pentru Femei și Yoni Masaj

Pentru ca toate acestea să se împlinească specialiștii noștri în arta masajului erotic tantric s-au pregătit în cadrul unor cursuri de specialitate și au urmărit să își trezească unele abilități prin exerciții specifice și o practica spirituală adecvată.

Ce calități deține un specialist în arta masajului erotic tantric pentru femei?

Masajul erotic tantric pentru femei, împreună cu yoni masajul pot fi realizate de un specialist bărbat sau femeie, după cum dorești.
Iată care sunt calitățile celui sau celei care te ghidează în această călătorie transformatoare în universul fascinant al feminității tale.

 • Are capacitatea de a te transfigura, de a vedea supremul feminin din tine.
 • Trăiește o stare de empatie față de trăirile și nevoile tale.
 •  Își poate menține neîncetat focalizată atenția asupra ta în timpul masajului erotic tantric și a yoni masajului.
 • Are capacitatea de a vehicula energii benefice din univers care te vor hrăni, purifica, expansiona pe durata masajului erotic tantric.
 • Poate percepe energiile subtile, nuanțate care curg prin trupul tău în timpul masajului erotic tantric și a yoni masajului pe care ți le oferă.
 • Transcende impulsurile sexuale și se raportează la erosul pur dumnezeiesc.
 • Are o stare de verticalitate și de centrare care te ajută să pătrunzi tot mai adânc în trăirile tale pe durata masajului erotic tantric pentru femei.
 • Deține controlul asupra energiilor declanșate în timpul masajului yoniului.
 • Aspiră să se desăvârșească și să își trezească potențialitățile latente ale ființei sale.
 • Realizează constant exerciții de dinamizare a capacităților energetice, curative la nivelul palmelor.
 • Are trezită în mare măsură afectivitatea și îți poate fi alături, cu emaptie și sensibilitate, atunci când îți sunt scoase la suprafață unele blocaje, traume în timpul masajului yoniului.
 • Știe să onoreze și să aducă la lumină calitățile tale feminine arhetipale.
 • Este o călauză care te ghidează în frumusețea universului tău interior.


Specialiștii noștri în arta masajului erotic tantric au creat un design unic de masaj pentru femei inspirat din tradiția taoistă și cea tantrică. Acesta a fost mereu perfecționat astfel încăt să fie adaptat la nevoile femeii moderne, care trăiește de multe ori deconectată de propriul trup și de energia ei feminină ca urmare a stresului cotidian și a ritmului de viață alert.

Vezi Echipa de Masaj Lucky Love

Printr-o ghidare atentă specialiștii noștri în masajul erotic tantric pentru femei și yoni masaj îți vor facilita explorarea unui tărâm mai puțin cunoscut dar foarte valoros, acela al Tantrei, sub forma unui masaj tantric autentic ce îți aduce împlinire în toate planurile ființei, inclusiv cel spiritual.