Cele mai importante elemente ale masajului erotic

Cele mai importante elemente ale masajului erotic

Masajul erotic tantric este o combinație de senzații minunate și de terapie care ajută la experimentarea energiilor elevate, având ca rezultat o mare plăcere. Poate oferi o nouă și interesantă perspectivă asupra a ce înseamnă să te simți bine. Emoțiile implicate sunt controlate, dar într-o manieră specifică, naturală, astfel încât nimic nu e forțat și nu apare niciun sentiment de presiune.

Toate elementele masajului erotic tantric sunt importante, fiecare în parte, pas cu pas: tehnicile, stările create pentru cel care primește masajul, ambianța în care acesta are loc, calitățile maseuzei, scopul precis al masajului erotic tantric… și multe altele.

Citește care sunt cele 10 motive să alegi masajul tantric autentic

Unele aspecte ale masajului erotic tantric sunt neapărat necesare și aici ne putem gândi la unele calități ale maseuzei, la anumite abilități pe care ea le are. Dar elementele cu adevărat importante în cadrul masajului sunt altele. Ele sunt, în același timp, specificități ale masajului care pun accentul pe anumite aspecte: pe mister, pe abandonul de sine, pe dăruirea de sine.

Diferența dintre aspectele neapărat necesare ale masajului erotic tantric și elementele importante ale sale este aceea că primele aspecte fac din masaj ceea ce trebuie el să fie, pe când celelalte determină calitatea masajului erotic tantric.

Printre aspectele neapărat necesare ale masajului erotic tantric putem enumera senzualitatea și frumusețea maseuzei, precum și abilitățile ei în realizarea mesajului. Fără o maseză frumoasă și senzuală, pregătită să își încânte oaspetele cu energiile ei armonioase și priceperea ei, un masaj erotic tantric nu ar putea avea loc.  De asemenea, ambianța specială cu lumină obscură și muzică în surdină este de nelipsit într-un masaj erotic.

Cele mai importante elemente în masajul erotic tantric pot fi aspecte nu foarte evidente pentru cel care nu le caută intenționat, dar atunci când sunt prezente îl fac pe oaspete să se întrebe de ce totul pare atât de perfect, atât de special și chiar magic.

Magia este o notă distinctivă a acestui tip de masaj, unul din aspectele care face diferența dintre masajul erotic tantric și alte tipuri de masaj. Este chiar o cheie a masajului. Ea rezultă din atitudinea de sacralitate a maseuzei, din ambianța specială pe care ea o creează. Această atitudine vine din faptul că a lucra cu energiile oamenilor, în special cu cele mai puternice și intime, este ceva foarte serios și important și, de aceea, cere cea mai bună atitudine. Acest sentiment de sanctitate al actului terapeutic al masajului erotic tantric este un element foarte important al său.

Vezi Echipa de masaj Lucky Love

Elevarea energiilor trezite de către maseuză este unul din scopurile masajului erotic tantric. Iar ținta constantă de a alchimiza în energii cu frecvență superioară poate fi considerată o altă cheie a masajului erotic tantric.

Când toate aceste chei menționate aici sunt folosite într-un masaj, putem fi siguri că rezultatul va fi cel mai bun posibil, iar oaspetele va fi încântat să revină cât mai curând, fără a putea explica exact de unde această chemare magică.

Vezi Serviciile noastre de masaj