Cum știi dacă ai nevoie de un yoni masaj?

Cum știi dacă ai nevoie de un yoni masaj?

Orice femeie care nu a mai experimentat până acum masajul yoniului iși poate pune, în mod natural, o întrebare de genul:

  • “Ce este masajul yoniului?”
  • “Ce se petrece la o ședință de yoni masaj?”
  • “Cum știu că am nevoie de un yoni masaj?”

Ce este masajul yoniului?

Temenul “yoni” provine din limba sanscrită și înseamnă “vulvă”, “sursă” a universului , “loc sacru”.

Masajul yoniului este un masaj special care se realizează pe partea exterioară și interioară a zonei intime a femeii folosindu-se mișcări delicate și tehnici foarte precise și blânde de deblocare, trezire și armonizare a energiei în această zonă.

La centrul de masaj tantric Lucky Love, masajul yoniului este inclus în partea finală a masajului tantric pentru femei, care relaxează și creează deschiderea necesară pentru acest masaj special.

Citește despre experiența cathartică a unei femei în timpul yoni masajului AICI

Masajul yoniului este pentru tine dacă:

  • Vrei să te relaxezi profund și să te reconectezi la trupul tău într-un mod plăcut

Activitățile zilnice, stresul cotidian ne fac să uităm de noi, să nu ne dăm seama când depășim unele limite de surescitare. Ajungi să te simți deconectată de trupul tău, de universul tău interior și să trăiești mai mult “în cap”.

Masajul tantric pentru femei și yoni masajul oferit de Lucky Love sunt o ocazie extraordinară de a te relaxa, de a elimina stresul, de a alchimiza emoțiile negative. Te vei reconecta la emoțiile tale pozitive, profunde și vei experimenta o stare de regăsire, reîntregire. Toate acestea într-un mod reconfortant, delicios, împlinitor.

Citește mai mult despre Masajul erotic tantric pentru femei și Yoni Masaj

  • Vrei să fii mai senzuală și mai feminină

Masajul yoniului elimină blocajele și traumele din plan erotic și afectiv. Energia ta erotică va circula liber, te va face să fii mai spontană, liberă, plină de încredere în sine. Te vei simți mai feminină, mai senzuală, mai cu vino’ncoa.

Cu siguranță nu vei trece neobservată de bărbați.

  • Nu ai făcut dragoste de mult timp

Stările de frustrare și închistare se instalează ușor în lipsa unei vieți amoroase împlinitoare. E nevoie sa ai grijă de yoni-ul tău așa cum ai grijă de oricare altă parte a trupului tău.

Masajul yoniului îți oferă oportunitatea de a simți o anumită efervescență și în zona ta intimă, o energizare plăcută, armonioasă și rafinată.

  • Viața ta amoroasă scârțâie și vrei să o îmbunătățești

Când împlinirea ta amoroasă în cadrul cuplului lasă de dorit, e timpul să faci ceva. Un bun început este să începi chiar cu tine.

Masajul yoniului elimină tensiunile din plan afectiv și erotic. Te vei simți mai deschisă față de actul amoros cu iubitul/soțul tău iar libidoul tău va crește considerabil datorită dinamizării energetice și deblocărilor din aceste planuri.

Astfel, viața ta amoroasă va avea imens de câștigat în urma yoni masajului prin:

  • amplificarea sensibilității la nivel vaginal
  • eliminarea punctelor dureroase de la nivelul vaginului
  • creșterea capacității orgasmatice

Chiar dacă scopul masajul vaginal nu este stimularea sexuală și atingerea unor stări de orgasm, multe femei experimentează pentru prima dată orgasmul în timpul unui astfel de masaj.

Starea de deschidere, de singuranță, de abandon generate pe parcursul acestui masaj, conexiunea creată între planul erotic și afectiv al femeii duc la astfel de trăiri orgasmatice, împlinitoare, paradisiace prin ghidarea plină de afecțiune, blândețe și măiestrie a maseurului/maseuzei Lucky Love.

Vezi Echipa noastră Lucky Love