Lumea magică a senzualității în masajul tantric

Lumea magică a senzualității în masajul tantric

Dând curs chemării misterioase pentru plăcere și încântare, putem ajunge ușor la întâlnirea cu masajul tantric. Căutând plăcerile rafinate și distracția, descoperirea acestui tip de masaj este echivalentul unei complete împliniri.

Dintre toate tipurile de masaj, masajul erotic și masajul tantric sunt cele care se leagă cel mai mult de plăcere, senzualitate și de multe alte beneficii care de-abia așteaptă să fie descoperite.

Toate tipurile de masaj împărtășesc o mulțime de avantaje, dar există, de asemenea, anumite specificități proprii unora dintre ele. În cazul masajului tantric și erotic, efectele cele mai speciale includ accentul pus pe senzualitate, pe sentiment, pe alchimia energiilor și pe plăcerea controlată.

Senzualitatea în masajul tantric

Exact la fel ca și în cazul masajului erotic, masajul tantric accentuează rolul important al senzualității si al percepțiilor plăcute din timpul masajului. Ambele aceste două tipuri de masaj îl fac pe oaspete să simtă că energia erotică și senzualitatea sunt forțe puternice care ne guvernează viața, fie că vrem, fie că nu vrem aceasta.

Citește care sunt cele 10 Motive să Alegi Masajul Tantric Autentic Lucky Love

Și dacă aceasta este situația, cea mai bună abordare este să acceptăm pe deplin prezența lor în viața noastră și să fim deschiși la ceea ce poate rezulta de aici. În loc să ascundem aceste forțe în straturile mai profunde ale ființei noastre, putem alege oricând să le manifestăm și să le exprimăm complet și într-o manieră pe deplin asumată.

Percepțiile de pe parcursul unui masaj tantric sau masaj erotic se concentrează mai mult decât în alte masaje pe plăcerea și pe încântarea resimțită. Aceste tipuri de masaj sunt mai plăcute decât toate celelalte. Rolul senzualității resimțite pe întreaga sesiune de masaj tantric sau erotic este unul de bază și, de asemenea, unul din motivele fundamentale care ne fac să alegem acest tip de masaj.

Vezi Masajele Erotice Tantrice oferite de Lucky Love

Aspectele concrete prin care maseuza aduce această notă unică, specială și încântătoare de senzualitate în masajul tantric sunt tehnicile și manevrele pe care le folosește și modul în care realizează atingerile. Atingerile din masajul tantric trebuie să fie ușoare, foarte plăcute și lente. Maseuza nu se grăbește deloc când își realizează masajul. Mișcările ei sunt pline de senzualitate, ea manifestând-o prin întreaga ei ființă.

Vezi Echipa Lucky Love

Momente speciale de senzualitate în masajul tantric

Există anumite părți unice și speciale în masajul erotic, în care senzualitatea se manifestă în forma maximă, cea mai complexă. Acestea sunt momentele de body to body masaj. Aici, senzualitatea își găsește cea mai bună formă de expresie și putem vor acum de o adevărată lume a senzualității în aceste momente prețioase și încântătoare.

Maseuzele își folosesc și alte părți ale trupului pentru a încânta și a oferi împlinire oaspeților, realizând mișcări ușoare și delicioase asupra corpului lui cu părul, genunchii, bărbia, stomacul sau sânii. Senzualitatea resimțită astfel atinge cote maxime.

Realitatea creată de masajul tantric prin toată această senzualitate devine una magică

Astfel, oaspetele ajunge să se regăsească într-o lume magică, într-un tărâm plin de mister, încântare și chiar extaz, în care este transportat de senzualitatea rafinată și de plăcerea controlată. Acum e în puterea lui să mențină aceste stări speciale și delicioase cât mai mult timp posibil.