Masajul Yoniului – Vindecare prin Orgasm

Masajul Yoniului – Vindecare prin Orgasm

Te-ai gândit vreodată că trăirea orgasmatică pe lângă încântarea pe care o provoacă poate avea și efecte vindecătoare îndepărtând suferința din sufletul tău precum și închistările emoționale și erotice acumulate? Că te poate face să te simți apoi mai liberă, mai feminină, mai tu însăți? 
Toate aceste trăiri se pot declanșa în timpul masajului vaginal, realizat cu afectivitate, delicatețe, empatie și profesionalism de un maseur bine pregătit.


Poate te-ai întrebat cum se resimt astfel de stări de catharsis ce pot apărea în timpul masajul yoniului.
Iată relatarea unei femei care a primit pentru prima dată un masaj al yoniului de la maseurul centrului nostru de masaj erotic tantric Lucky Love.


Știam despre masajul yoniului din mai multe surse. De mult timp mi-am dorit să am parte de un astfel de masaj, știind că scopul acestuia nu este doar de a-mi provoca stări de orgasm, de plăcere intensă, ci și de a mă vindeca fizic, cât (și mai important) psihic și emoțional. Din păcate, în ziua de azi prea multe femei suferă de felurite traume, mai mult sau mai puțin conștient. 


Frigiditatea, neîmplinirea erotică, lipsa tandreții (chiar a cuvintelor afectuoase de care ar trebui să avem parte încă din copilărie din partea tatălui, iar în adolescență și maturitate din partea iubitului) duc la anumite inhibiții și traume mai mult sau mai puțin profunde, mai mult sau mai puțin conștiente. 
După cum am spus, mi-am dorit un astfel de masaj. Și, în sfârșit, am cunoscut pe cineva cu pregătire în acest domeniu. Este vorba de un bărbat. Pentru mine acest lucru a contat deoarece astfel s-a putut produce o polarizare energetică a ființei mele feminine. 


Încă de la începutul masajului, eram conștientă că îmi doresc foarte mult să îmi vindec anumite traume de natură erotică din adolescență. Am căutat să mă abandonez atingerilor pline de intimitate ale bărbatul din fața mea, cu o anumită deschidere sufletească față de arhetipul masculin, am urmărit să văd dincolo de formă și de nume, să îl privesc ca fiind Iubitul Ideal al sufletului meu. 


Astfel, fiecare atingere a lui a avut reverberații adânci în ființa mea. Deși simțeam valuri intense de plăcere, focalizarea mea era constantă pe dorința de a mă vindeca de emoțiile ce mă țineau prizonieră la nivel erotic. Urmăream să rămân calmă, să respir ușor, să simt plăcerea, să mă folosesc de ea, să trec dincolo de ea.


Simțeam cum în ființa mea se deschidea o ”ușă” demult închisă, ferecată și cu cheia pierdută în iureșul vieții. Dar acest bărbat, cu toată priceperea lui, a reușit să-mi deschidă această „ușă” și astfel am pătruns în mine însămi, în mijlocul durerii provocate de însăși trauma trăită cândva. Am simțit o durere imensă în suflet. Din piept îmi ieșea un foc sfășietor. S-a declanșat o stare de chatarsis.

Simțeam cum ard de durere dar și de plăcere, plăcerea generată de masajul de la nivelul yoni-ului. Această durere era din ce în ce mai mult alchimizată, curățată, vindecată prin intermediul plăcerii. Îmi era foarte clar că dacă nu aș fi avut acele senzații intense de plăcere, de orgasm, nu aș fi putut face față durerii sfâșietoare provocată de acele amintiri. 


Am început să plâng în hohote și nu puteam opri acel val de energie care ieșea din mine, din sufletul meu. Dar simțeam că este spre binele meu. Apoi a apărut o stare de apăsare în suflet și recunosc că m-am speriat și mi-a fost puțin frică de ce urmează. Intuiția îmi spunea clar că urmează să mă confrunt cu ceva neplăcut din inima mea însă am avut curajul de-a mă abandona. Și bine am făcut. 


Abandonul m-a ajutat să mă liniștesc și să mă bucur din nou doar de plăcerea delicioasă generată de masaj. Dar, după câteva minute, m-au năpădit din nou alte suferițe din adâncurile ființei mele și am reînceput să plâng. Era o purificare a inimii, prin grația plăcerii pe care o trăiam. 
Mi-am dat seama că, cu cât trăiam mai multă plăcere și orgasme mai intense, cu atât puteam face față mai bine durerii ce se declanșa.


La încheierea masajului mă simțeam mult mai fericită, mai împăcată cu mine însămi, eliberată de o parte a poverii ce o purtam cu mine.
Îmi doresc să mai beneficiez de încă câteva masaje ale yoniului pentru a ajunge la etapa în care să mă pot abandona total bărbatului din viața mea. Fără rețineri, fără frici
.”

Dana S., București

Citește mai mult despre Masajul erotic tantric pentru femei și Yoni Masaj

Chiar dacă ai sau nu traume, chiar dacă știi sau nu că ai avea traume, masajul yoniului este un plus adus feminității tale. Trăirile senzuale orgasmatice ce apar sunt de o diversitate și rafinament cum poate nu ai mai experimentat până acum. Nu ai nevoie decât de puțină curiozitate și curaj.