Acasă

>

Toată Echipa

>

Caliope

Caliope

Masaj Tantric pentru Bărbați și Femei

Caliope Lucky Love Masaj

Sunt o fire comunicativă, prietenoasă și totodată noncomformistă, dinamică și senzuală. Mă pasionează și studiez de mulți ani psihologia, arta și tradițiile orientale străvechi. 

Pentru mine, masajul tantric nu este numai o experiență erotică și senzuală ci și o artă prin care îmi pot exprima atât afectivitatea și creativitatea.

Practic de mai mulți ani masajul tantric autentic, masaj care este pentru mine o modalitate de a transmite celor deschiși unele din misterele erotismului tantric și taoist.

Realizez de asemenea pentru bărbați, cupluri și femei workshopuri prin care doresc să transmit celor interesați unele din secretele taoiste care pot ajuta foarte mult în sensul unei vieți amoroase împlinitoare și fericite.

Aceste workshopuri au diferite teme, de la misterele orgasmului masculin multiplu la secrete dezvăluite  ale erosului tantric în cuplu precum și dezvoltare personală prin aplicarea unor metode și practici taoiste străvechi.

Rezervă un masaj
Caliope Lucky Love Maseuză

Pregătire profesională

  • Școala de masaj tantric pentru bărbați și femei (în cadrul Esoteric Massage Academy)
  • Altele: cursul de  formator  A.N.C, psiholog, consilier de dezvoltare personală.

Limbi vorbite: română, engleză, franceză.

mărturii

Caliope Lucky masseuse
Realizez masaj tantric cu Caliope de aproape patru ani de zile, aproximativ o dată pe lună. La început, unele puncte de pe trup erau sensibile și chiar puțin dureroase datorită unor blocaje energetice. Gradat însă, m-am deschis mai mult și am învățat cum să mă relaxez în timpul masajului tantric iar progresul este extraordinar. Cel mai mult apreciez conexiunea pe care o simt cu Caliope, nu aș putea renunța la așa ceva. Acest masaj tantric atinge erotismul dar este vorba de un erotism foarte rafinat și deloc grosier, ceea ce îl face special. După fiecare sesiune de masaj mă simt extraordinar iar această stare durează chiar multe zile după aceea.

Bogdan