Acasă

>

Toată Echipa

>

Inessa

Inessa

Masaj Tantric pentru Bărbați

inessa lucky love masseuse

Sunt prietenoasă, feminină și jucăușă. Iubesc arta autentică care mi-a dezvăluit, pe măsură ce am practicat-o, adevărata mea natură interioară profundă.

Îmi place să descopăr tot ceea ce este autentic, cu adevărat viu în ființele umane, în natură, în tot ceea ce mă înconjoară.

Pentru mine, arta masajului tantric este o modalitate extraordinară de a ajuta o altă persoană să se exploreze pe sine și de a-i atinge sufletul. 

Această formă de artă ne învață să descoperim cu adevărat ce este erosul pur și natural.

Dezvăluindu-ne secretele sale pas cu pas, pe măsură ce practicăm masajul tantric, putem devenim treptat din ce în ce mai fericiți și împliniți.

Rezervă un masaj
inessa lucky love masseuse

Pregătire profesională

  • Școala de masaj tantric pentru bărbați și femei (în cadrul Esoteric Massage Academy)

Limbi vorbite: română, rusă, engleză.

mărturii

inessa tantric masseuse
Pentru mine acest tip de masaj a fost neobișnuit la început, nu l-am înțeles prea bine și nu l-am apreciat la adevărata lui valoare. Dar, într-una dintre ședințe am reușit să mă relaxez atât de profund încât am simțit că mă dizolv cu totul, nu mai îmi percepeam deloc trupul. Am fost surprins de ceea ce simțeam. Totul a devenit mai viu și mai intens. A fost o experiență minunată în care am început să-mi simt mai clar energiile, cum circulau în corp și ce stări se trezeau în mine. Acum, după ce am trăit toate acestea, vreau să continui acest proces de autocunoaștere prin intermediul masajului tantic. E uimitor! Mulțumesc Inessa pentru răbdarea pe care ai avut-o cu mine!

Alin, 35 de ani