Masajul Erotic Tantric Lucky Love

Masajul Erotic Tantric Lucky Love

Salonul de masaj erotic Lucky Love din București îți oferă masajul pe care îl aştepţi cu nerăbdare vinerea, după o săptămână de muncă sau... în oricare altă zi. 

Situat în inima Bucureștiului, salonul de masaj erotic Lucky Love te invită într-o calătorie spirituală inedită ce îți va deschide uimitoarea lume a erotismului alături de cel mai seducător ghid posibil: maseuza Lucky Love.
Un masaj erotic ce te conduce printr-o experientă senzuală de neuitat într-o dimensiune dincolo de timp și spațiu, o secvență meditativă plină de fericire, savoare și profunzime.

Vezi prețuri!

Ce este masajul erotic tantric?

Salonul de masaj erotic Lucky Love din București îți oferă un masaj erotic plin de senzualitate care te conduce pe culmile plăcerii și îți trezește toate simțurile.
Ceea ce este specific acestui masaj este faptul că aceste trăiri intense și copleșitoare sunt resimțite în întregul corp datorită aplicării unor tehnici tantrice speciale.

Masajul erotic tantric oferit de salonul nostru de masaj erotic începe cu unele manevre de relaxare care au ca scop destinderea trupului și calmarea minții. 
Maseuza noastră va debloca principalele meridiane ale corpului și va elimina prin presopunctură tensiunile acumulate în diferite zone.
Apoi masajul devine din ce în ce mai senzual. Frumoasa maseuză va aluneca pe trupul tău cu mângâieri delicate, te va dezmierda cu corpul ei trezind senzații de neuitat.

Maseuza noastră senzuală deține cunoștiințe în ceea ce privește Tao și anumite tehnici tantrice prin care ea va putea activa si modula energia erotică. În timpul masajului erotic universul ființei ei se contectează la Sursa de energii cosmice iar atingerile ei conștiente te vor transpune într-o lume plină de magie și energie pozitivă. 

Vezi Echipa de Masaj Lucky Love

Vei experimenta o expansiune dincolo de limitele ființei, plină de savoare și senzualitate rafinată în care te vei redescoperi. Astfel, acest masaj erotic tantric plin de delicii senzuale și fascinatie îți va hrăni atât trupul cât și spiritul. 

Beneficiile masajului erotic tantric oferit de salonul de masaj erotic Lucky Love

  •     trezește energia erotică într-un mod controlat
  •     te poate ajuta să dobândești control asupra sexualității
  •     posibilitatea de a trăi stări amoroase în întreaga ființă
  •     expansiune dincolo de limitele ființei, accesarea unui plan transpersonal
  •     rafinare a trăirilor senzuale
  •     echilibrează și purifică energia de-a lungul meridianelor
  •     elimină stresul și relaxează
  •     elimina oboseala
  •     efect revigorant și reconfortant
  •     stimulează producția de endorfine

Vezi care sunt Cele 10 motive să alegi masajul tantric autentic Lucky Love

Atmosfera în care se desfășoară masajul erotic tantric 

În camerele salonului nostru de masaj erotic atmosfera este relaxantă și primitoare. O muzică ambientală, relaxantă şi senzuală se aude în surdină. Lumina este discretă si caldă, lămpile de aromaterapie cu uleiuri naturale răspândesc arome imbietoare.
Tot ce aveți de făcut este să vă lăsați deoparte hainele și toate grijile, să faceți un duș temeinic și să vă abandonați în mâinile pricepute ale maseuzei care vă va dezmierda pe tot trupul cu  un ulei natural, de cea mai bună calitate.

Camerele sunt foarte curate. Tot ce folosim pentru masajul erotic tantric pentru bărbați respectă o igienă corespunzătoare, prosoapele sunt curate iar uleiurile folosite în timpul masajului sunt naturale.

Te invitam să petreci un timp de calitate bucurăndu-te de un masaj erotic tantric profesional, de confidențialitate și servicii rafinate la salonul de masaj erotic Lucky Love din București.
O experiență de neuitat!