Masajul Erotic Tantric pentru Bărbați

Masajul Erotic Tantric pentru Bărbați

Salonul de masaj erotic tantric Lucky Love din București vă invită într-o minunată incursiune în lumea magică a erotismului rafinat.

Experiența dobândită de salonul de masaj erotic Lucky Love

Având o experiență în acest domeniu de mai bine de 18 ani, salonul de masaj erotic Lucky Love recomandă masajul erotic tantric pentru bărbați ca pe o metodă alternativă de a vă bucura de binefacerile sexualității dintr-o perspectivă orientală care se adresează în egală măsură atât trupului fizic cât și minții și sufletului. 

Vezi prețuri!

Ce este masajul erotic tantric pentru bărbați oferit de Lucky Love?

 •     Ședința de masaj erotic pentru bărbați începe cu manevre delicate sau mai ferme (în funcție de preferințe)  specifice masajului de relaxare. 
 •     Se vor stimula pentru început anumite puncte precise de-a lungul coloanei vertebrale unde sunt situaţi centrii de rafinare a energiei sexuale şi se va încheia cu coborârea energiei în exces de la nivelul capului şi stocarea surplusului de energie la nivelul ombilicului. 
 • Această abordare transformă energia erotică dintr-un impuls sexual într-o stare psiho-emoţională care ne readuce în suflet. 
 •     Atingerile senzuale care urmează vă vor ajuta să parcurgeți primele trepte ale extazului. Ele pot fi tandre dar și mai pasionale, pot fi de o puritate și o gingășie aparte dar și de un erotism rafinat și încântător. Mângâierile și dezmerdările sunt de o savoare și un rafinament unic. Fiori de plăcere învăluie gradat întregul trup trezind senzaţii de excepţie. 
 •     Punctul culminant al masajului erotic tantric pentru bărbați este o simfonie ”allegro ma non tropo” de sunete, atingeri, mângâieri care induc trăiri rafinate şi o dilatare extatică care amplifică foarte mult senzaţiile.

Citește care sunt cele 10 motice să alegi masajul tantric autentic Lucky Love

Beneficiile masajului erotic tantric pentru bărbați 

 •     însuşirea unor tehnici de control al energiei sexuale 
 •     dobândirea capacităţii de a trăi orgasmul plenar, multiplu. Citește mai mult despre aceasta aici.
 •     trăirea momentului prezent
 •     stimularea şi reechilibrarea meridianelor energetice
 •     reglarea Chi-ului
 •     îmbunătăţirea imunităţii
 •     ajută la rezolvarea unor probleme ca: impotenţă, ejaculare precoce, dureri lombare, redobândirea echilibrului emoţional şi a încrederii în sine
 •     are rolul de a reechilibra, armoniza, redistribui energia sexuală la nivelul celor trei câmpuri energetice inferior, median şi superior

Vezi Echipa de masaj Lucky Love

Tehnicile de masaj erotic tantric pentru bărbați

Inspirat din tradiția tantrică și taoistă, masajul erotic tantric pentru bărbați include și tehnici de masaj preluate din:

 •     masajul de relaxare clasic
 •     masajul limfatic
 •     masajul reflexogen
 •     masajul ayurvedic
 •     presopunctură, etc. 


Masajul erotic tantric pentru bărbați oferit de salonul de masaj erotic Lucky Love este o combinare ingenioasă și complexă a unor manevre de masaj preluate din mai multe tipuri de masaj. Ele sunt realizate pe traseul anumitor meridiane energetice, inclusiv punctele reflexogene situate în zona sexuală cu atingeri senzuale, pline de iubire. 

Acestea deblochează energia, hrănesc trupul, trezesc energia vieţii, energia erotică şi induc o stare de relaxare profundă și deconectare de la ”problemele” vieții cotidiene. Facilitează accesul la suflet și la împlinirea nevoilor reale ale ființei noastre.

Ce NU oferim 

Încă de la telefon veți primi toate informațiile de care aveți nevoie legate de masajul erotic tantric pentru barbați și vă vor fi prezentate principiile noastre: masajul erotic implică doar masaj, nu oferim servicii sexuale. 
Atingerile nu au ca scop iniţierea unui act sexual ci eliberarea energiilor negative şi a tensiunilor şi menţinerea unei stări de fericire şi de împlinire un timp cât mai îndelungat. 

La ce vă puteți aștepta

Indiferent de intenția cu care veți intra în salonul nostru, masajul erotic pentru bărbați pe care îl veți primi vă va oferi satisfacția  de a fi trăit o experiență regenerantă și împlinitoare. 
Rezultatele acestui tip de masaj sunt influenţate de atitudine, puterea de deconectare de la cotidian, deschiderea faţă de erotismul rafinat şi curiozitatea de a învăţa noi tehnici de obţinere şi prelungire a plăcerii.
Pe parcursul a cel puțin 1 h de masaj erotic tantric pentru bărbați (durata ideală a unui masaj este de 90 de minute) veți beneficia de un masaj erotic realizat de maseuze profesioniste.Vă rugăm să le oferiți respectul cuvenit și să aveți deschiderea de a primi un masaj excepțional care de cele mai multe ori, poate fi mai împlinitor decât un act sexual lipsit de transfigurare și iubire.

Prețuri începând cu: 350 lei