Masaj Erotic

Luni - Duminică
11am - 4am
Lucky Masaj

Strada Știrbei Vodă 29A,
București 010101

Masajul Erotic Tao pentru Bărbați

Masajul Erotic Tao pentru Bărbați

                     Atinge trupul
                        Calmează mintea
                            Vindecă sufletul

Lucky Love Erotic Tao Masaj (Bucuresti) vă invită într-o minunată incursiune în lumea erotismului rafinat.

Având o experiență în acest domeniu de mai bine de un deceniu, Lucky Love Erotic Massage recomandă masajul Erotic Tao ca pe o metodă alternativă de a vă bucura de binefacerile sexualității dintr-o perspectivă orientală care se adresează în egală măsură atât trupului fizic cât și minții și sufletului. 

Masajul Erotic Tao, inspirat din tradiția tantrică și taoistă include și tehnici de masaj preluate din masajul de relaxare clasic, masajul limfatic, masajul reflexogen, masajul ayurvedic, presopunctură, etc. Tradiția taoistă a adus actul sexual la rangul de artă descoperindu-i treptat proprietățile terapeutice. Ei au observat că trezirea energiei sexuale și ghidarea ei în anumite zone din corp putea să amelioreze și chiar să vindece multiple afecţiuni. Tantricii au remarcat și ei că sexualitatea, în loc să fie negată, putea fi folosită pentru a trăi stări de fericire paradisiacă.

Scopul masajului Erotic Tao este de a vă oferi o modalitate foarte eficientă, plăcută de deblocare și eliminare a tensiunilor și de trezire și dinamizare a unor stări de bine, plăcere, fericire.

Atmosfera în camere este relaxantă și primitoare: o muzică ambientală, relaxantă şi senzuală se aude în surdină, lumina este discretă si caldă, lămpile de aromaterapie cu uleiuri naturale răspândesc arome imbietoare.

Tot ce aveți de făcut este să vă lăsați deoparte hainele și toate grijile, să faceți un duș temeinic și să vă abandonați în mâinile pricepute ale maseuzei care vă va dezmierda pe tot trupul cu  un ulei natural, de cea mai bună calitate.

Masajul Erotic Tao din salonul Lucky Love Massage este UNIC. 

Combinarea ingenioasă și complexă a unor manevre de masaj preluate din masajul somatic şi presopunctură (realizată pe traseul anumitor meridiane energetice, inclusiv punctele reflexogene situate în zona sexuală) cu atingerile senzuale, pline de iubire care hrănesc trupul trezesc energia vieţii, energia sexuală şi induc o stare de relaxare profundă și deconectare de la ”problemele” vieții cotidiene facilitând accesul la suflet și la împlinirea nevoilor reale ale ființei noastre.

Ședința de masaj erotic începe cu manevre delicate sau mai ferme (în funcție de preferințe)  specifice masajului de relaxare. Se vor stimula pentru început anumite puncte precise de-a lungul coloanei vertebrale unde sunt situaţi centrii de rafinare a energiei sexuale şi se va încheia cu coborârea energiei în exces de la nivelul capului şi stocarea surplusului de energie la nivelul ombilicului. Această abordare transformă energia erotică dintr-un impuls sexual într-o stare psiho-emoţională care ne readuce în suflet. Atingerile senzuale care urmează vă vor ajuta să parcurgeți primele trepte ale extazului. Ele pot fi tandre dar și mai pasionale, pot fi de o puritate și o gingășie aparte dar și de un erotism rafinat și încântător. Mângâierile și dezmerdările sunt de o savoare și un rafinament unic. Fiori de plăcere învăluie gradat întregul trup trezind senzaţii de excepţie. Climaxul masajului taoist este o simfonie ”allegro ma non tropo” de sunete, atingeri, mângâieri care induc trăiri rafinate şi o dilatare extatică care amplifică foarte mult senzaţiile.

Beneficiile masajului Erotic Tao oferit de salonul Lucky Love Massage sunt multiple: însuşirea unor tehnici de control al energiei sexuale şi dobândirea capacităţii de a trăi orgasmul plenar, multiplu, trăirea momentului prezent, stimularea şi reechilibrarea meridianelor energetice, reglarea Chi-ului, îmbunătăţirea imunităţii. Ajută la rezolvarea unor probleme ca:  impotenţă, ejaculare precoce, dureri lombare, redobândirea echilibrului emoţional şi a încrederii în sine.

Obiectivul final : are rolul de a reechilibra, armoniza, redistribui energia sexuală la nivelul celor trei câmpuri energetice inferior, median şi superior. 

Încă de la telefon veți primi toate informațiile de care aveți nevoie legate de masajul erotic Tao și vă vor fi prezentate principiile noastre: masajul erotic implică doar masaj, nu oferim servicii sexuale. Atingerile nu au ca scop iniţierea unui act sexual ci eliberarea energiilor negative şi a tensiunilor şi menţinerea unei stări de fericire şi de împlinire un timp cât mai îndelungat. Indiferent de intenția cu care veți intra în salonul nostru, masajul pe care îl veți primi vă va oferi satisfacția  de a fi trăit o experiență regenerantă și împlinitoare. Rezultatele acestui tip de masaj sunt influenţate de atitudine, puterea de deconectare de la cotidian, deschiderea faţă de erotismul rafinat şi curiozitatea de a învăţa noi tehnici de obţinere şi prelungire a plăcerii.

Pe parcursul a cel puțin o oră de Erotic masaj (durata ideală a unui masaj este de 90 de minute) veți beneficia de un masaj erotic realizat de maseuze profesioniste. Vă rugăm să le oferiți respectul cuvenit și să aveți deschiderea de a primi un masaj excepțional care de cele mai multe ori, poate fi mai împlinitor decât un act sexual lipsit de transfigurare și iubire.