Masaj Erotic

Luni - Duminică
11am - 4am
Lucky Masaj

Strada Știrbei Vodă 29A,
București 010101

Masaj Erotic Tao pentru Cupluri

Masaj Erotic Tao pentru Cupluri

                     Atinge trupul
                      Calmează mintea
                        Vindecă sufletul

Lucky Masaj vă oferă un masaj inspirat atât din tradiția milenară tantrică cât și taoistă și include elemente din masajul clasic de relaxare şi presopunctură. Este o experiență unică menită să retrezească pasiunea şi atracţia erotică în cazul cuplurilor de lungă durată, o combinaţie de răsfăţ, senzualitate tandră şi siguranţă într-o ambianță elegantă şi un prilej inedit de a vă surprinde iubita/iubitul. Deconectarea de la cotidian şi deschiderea faţă de nuditate şi erotism rafinat alături de partener conduc gradat la experimentarea unor stări de empatie, încredere şi intimitate delicioasă care generează senzaţii de dilatare euforică, de eliberare şi extindere a conştiinţei. Pot apărea stări de catharsis manifestate prin râs sau prin plâns, vindecări emoţionale. 

Tehnicile masajului erotic Tao pentru cuplu sunt seducătoare, romantice, vindecătoare şi energizante. Ele imită ritmurile naturii: atingerile diafane asemeni picăturilor de ploaie înlătură rigiditatea, valurile de mângâieri scot din adâncuri resentimente şi neîmpliniri, căldura mâinilor şi sunetele armonioase ale muzicii  revarsă căldură în suflet şi soare în priviri alungând norii negri ai grijilor excesive. 

Atmosfera în camere este relaxantă și primitoare: o muzică ambientală, relaxantă şi senzuală se aude în surdină, lumina este discretă si caldă, lămpile de aromaterapie cu uleiuri naturale răspândesc arome imbietoare. Camerele sunt foarte curate. Tot ce folosim pentru masaj respectă o igienă corespunzătoare, prosoapele sunt curate iar uleiurile de masaj sunt de cea mai bună calitate.

Femeia poate opta pentru un terapeut femeie sau bărbat iar bărbatul va avea ca terapeut o femeie. Anii de experiență, cunoașterea și dăruirea lor vă vor face să simțiți încă de la primul contact că ați găsit o echipă de profesioniști care vă va ajuta să vă simțiți excelent.

Încă de la telefon veți primi toate informațiile de care aveți nevoie legate de masajul erotic Tao și vă vor fi prezentate principiile noastre: masajul erotic implică doar masaj, nu oferim servicii sexuale. Chiar dacă masajul pe care îl oferim poate declanșa stări de plăcere nebănuită, chiar orgasm multiplu,mai ales la femei, scopul acestui gen de masaj este deblocarea și dinamizarea energiei erotice și difuzarea ei în întreaga ființă astfel încât să apară o stare profundă și globală de relaxare, plăcere rafinată și echilibru.

Durata masajului este de minim 1h. În funcție de opțiuni acesta poate dura1h30min ( aceasta este durata minimă pentru yoni masaj). Desigur puteți alege să rămâneți chiar și 2-3 ore. Acest gen de masaj este indicat atât în scop profilactic și terapeutic cât și pentru a savura pur și simplu plăcerea unui masaj binemeritat la sfârșit de săptămână.

Şedinţa de masaj erotic Tao pentru bărbaţi începe cu manevre delicate sau mai ferme (în funcție de preferințe)  specifice masajului de relaxare. Se vor stimula pentru început anumite puncte precise „trigger point“ de-a lungul coloanei vertebrale unde sunt situaţi centrii de rafinare a energiei sexuale(inclusiv punctele reflexogene din zona sexuală) şi se va încheia cu coborârea energiei în exces de la nivelul capului şi stocarea surplusului de energie la nivelul ombilicului. Această abordare transformă energia erotică dintr-un impuls sexual într-o stare psiho-emoţională care ne readuce în suflet. Atingerile senzuale care urmează vă vor ajuta să parcurgeți primele trepte ale extazului. Ele pot fi tandre dar și mai pasionale, pot fi de o puritate și o gingășie aparte dar și de un erotism rafinat și încântător. Mângâierile și dezmerdările sunt de o savoare și un rafinament unic. Fiori de plăcere învăluie gradat întregul trup trezind senzaţii de excepţie. Climaxul masajului taoist este o simfonie ”allegro ma non tropo” de sunete, atingeri, mângâieri care induc trăiri rafinate şi o dilatare extatică care amplifică foarte mult senzaţiile.

Masajul erotic Tao pentru femei va  începe cu o parte de relaxare care are drept scop detensionarea trupului și calmarea minții. Urmează apoi atingerile care devin din ce în ce mai senzuale: mângâieri fine pe zonele masate, masajul cu antebrațele, mobilizările ușoare, trezirea zonelor erogene. Combinând masajul de relaxare cu masajul senzual, terapeutul va debloca principalele meridiane din trup și prin presopunctură va disipa tensiunile acumulate din zonele care necesită aceasta. În momentul în care apare starea de relaxare plăcută și euforică trupul devine pregătit să experimenteze masajul în zona vaginală „yoni masajul“.

           Yoni masajul

În presopunctură se consideră că toate organele și toate părțile trupului nostru sunt proiectate și au o anumită arie corespondentă atât la nivelul tălpilor, palmelor, urechilor dar mai ales la nivelul organelor genitale. Yoni-ul este denumirea sanscrită a zonei intime feminine. Yoni masajul implică în primă fază masarea zonei pelviene ce va declanșa o deblocare a energiei. Apare atunci un sentiment de plăcere dată de această curgere liberă a energiei pe traseele meridianelor energetice. Urmează apoi deblocarea și armonizarea fiecărei zone a yoni-ului. Fiecare părticică a yoni-ului femeii este în legătură cu trezirea anumitor stări. Astfel, o simfonie de trăiri se poate declanșa în acel moment chiar până la instalarea unei stări globale de extaz.

În timpul masajului în zona intimă, terapeutul va urmări trei etape distincte: 
-    Prima etapă este cartografierea yoni-ului și dinamizarea unor puncte precise „trigger point“: clitoris, punctul G, punctul A, zona colului precum și epicentrul acestuia. Fiecare dintre aceste zone trezește o formă distinctă de plăcere și orgasm. 
-    A doua etapă este descoperirea anumitor zone de la nivelul yoni-ului care pot fi lipsite de senzitivitate, neplăcute sau chiar dureroase la atingere. Yoni-ul femeii este asemenea unui burete la nivelul căruia sunt absorbite și memorate numeroase stări emoționale. Prin stimularea acestor zone un interval adecvat de timp, aceste emoții pot fi aduse la sprafața conștiinței și chiar vindecate.
-    A treia etapă este difuzarea plăcerii orgasmatice de la nivelul zonei intime în întregul trup. În acest moment trupul femeii devine precum un imens yoni și poate trăi plăceri orgasmatice distincte foarte intense pe toată suprafața sa.

Beneficiile masajului erotic Tao oferit de Lucky Masaj sunt multiple: însuşirea unor tehnici de control al energiei sexuale şi dobândirea capacităţii de a trăi mai multe tipuri de orgasm la femeie şi a orgasmului multiplu la bărbaţi, trăirea momentului prezent, stimularea şi reechilibrarea meridianelor energetice, reglarea Chi-ului, îmbunătăţirea imunităţii. Ajută la rezolvarea unor probleme ca: diminuarea libidoului, anorgasmie, frigiditate, impotenţă, vaginism, ejaculare precoce, dureri lombare, redobândirea echilibrului emoţional şi a încrederii în sine. Obiectivul final: are rolul de a reechilibra, armoniza, redistribui energia sexuală la nivelul celor trei câmpuri energetice:inferior, median şi superior. Această formă de manifestare a erotismului se adresează celor care vor să trăiască stări de fericire pură şi de împlinire un timp cât mai îndelungat.