Masaj Erotic

Luni - Duminică
11am - 4am
Lucky Masaj

Strada Știrbei Vodă 29A,
București 010101

Masaj Tao Erotic pentru Femei

Masaj Tao Erotic pentru Femei

                          Atinge trupul
                            Calmează mintea
                                Vindecă sufletul

Masajul Erotic Tao pentru femei, este un masaj pentru trup, minte și suflet. Locul ideal pentru a vă simți răsfățate si alintate, în siguranță, relaxate dar si dinamizate.

Lucky Masaj vă oferă un masaj erotic inspirat atât din tradiția milenară tantrică cât și taoistă și include elemente din masajul clasic de relaxare şi presopunctură, masajul ayurvedic, masajul limfatic.Tradiția taoistă a adus actul sexual la rangul de artă descoperindu-i treptat proprietățile terapeutice. Ei au observat că trezirea energiei sexuale și ghidarea ei în anumite zone din corp putea să amelioreze și chiar să vindece multiple afecțiuni, cum ar fi anorgasmia, frigiditatea, diferite traume emoţionale şi afective. Tantricii au remarcat și ei că sexualitatea, în loc să fie negată, putea fi folosită pentru a trăi stări de fericire paradisiacă și au descoperit că există mai multe tipuri de orgasm la femei. Scopul acestui masaj erotic este: deblocarea și eliminarea tensiunilor, trezirea și dinamizarea energiei erotice rafinate și trăirea plenară a unor stări de împlinire, plăcere, fericire.

Atmosfera în camerele de masaj erotic este relaxantă și primitoare: o muzică ambientală, relaxantă şi senzuală se aude în surdină, lumina este discretă si caldă, lămpile de aromaterapie cu uleiuri naturale răspândesc arome imbietoare. Camerele sunt foarte curate. Tot ce folosim pentru masaj respectă o igienă corespunzătoare, prosoapele sunt curate iar uleiurile folosite la masaj sunt naturale. 

Puteți opta pentru o maseuza sau un maseur. Anii de experiență, cunoașterea și dăruirea lor vă vor face să simțiți încă de la primul contact că ați găsit o echipă de profesioniști care vă va ajuta să vă simțiți excelent.

Încă de la telefon veți primi toate informațiile de care aveți nevoie legate de masajul erotic Tao și vă vor fi prezentate principiile noastre: masajul erotic implică doar masaj, nu oferim servicii sexuale. Chiar dacă masajul pe care îl oferim poate declanșa stări de plăcere nebănuită, chiar orgasm multiplu, scopul acestui gen de masaj este deblocarea și dinamizarea energiei erotice și difuzarea ei în întreaga ființă astfel încât să apară o stare profundă și globală de relaxare, plăcere rafinată și echilibru.

Masajul va începe cu o parte de relaxare care are drept scop detensionarea trupului și calmarea minții. Urmează apoi atingerile care devin din ce în ce mai senzuale: mângâieri fine pe zonele masate, masajul cu antebrațele, mobilizările ușoare, trezirea zonelor erogene. Combinând masajul de relaxare cu masajul senzual, terapeutul va debloca principalele meridiane din trup și prin presopunctură va disipa tensiunile acumulate din zonele care necesită aceasta. În momentul în care apare starea de relaxare plăcută și euforică trupul devine pregătit să experimenteze masajul erotic din zona genitală (yoni masajul).

Durata masajului erotic este de minim 1h. În funcție de opțiuni acesta poate dura1h30min ( aceasta este durata minimă pentru yoni masaj). Desigur puteți alege să rămâneți chiar și 2-3 ore. Acest gen de masaj este indicat atât în scop profilactic și terapeutic cât și pentru a savura pur și simplu plăcerea unui masaj binemeritat la sfârșit de săptămână.

Yoni masajul sau Masajul Intim

În presopunctură se consideră că toate organele și părțile trupului nostru sunt proiectate și au o anumită arie corespondentă atât la nivelul tălpilor, palmelor, urechilor dar mai ales la nivelul organelor genitale. Yoni-ul este denumirea sanscrită a zonei intime feminine. Yoni masajul implică în primă fază masarea zonei pelviene ce va declanșa o deblocare a energiei. Apare atunci un sentiment de plăcere dată de această curgere liberă a energiei pe traseele meridianelor energetice. Urmează apoi deblocarea și armonizarea fiecărei zone a yoni-ului. Fiecare părticică a yoni-ului femeii este în legătură cu trezirea anumitor stări. Climaxul masajului erotic Tao pentru femei este o simfonie de trăiri euforice care vor conduce gradat la resimțirea unei stări extatice globale.

În timpul masajului senzual în zona intimă, terapeutul va urmări trei etape distincte: 
 -    Prima etapă este cartografierea yoni-ului și dinamizarea anumitor puncte cheie "trigger point": clitoris, punctul G, punctul A, zona colului precum și epicentrul acestuia. Fiecare dintre aceste zone trezește o formă distinctă de plăcere și orgasm. 
 -    A doua etapă este descoperirea anumitor zone de la nivelul yoni-ului care pot fi lipsite de senzitivitate, neplăcute sau chiar dureroase la atingere. Yoni-ul femeii este asemenea unui burete la nivelul căruia sunt absorbite și memorate numeroase stări emoționale. Prin stimularea acestor zone un interval adecvat de timp, aceste emoții pot fi aduse la sprafața conștiinței și chiar vindecate.
 -    A treia etapă este difuzarea plăcerii orgasmatice de la nivelul zonei intime în întregul trup. În acest moment trupul femeii devine precum un imens yoni și poate trăi plăceri orgasmatice foarte intense pe toată suprafața sa.

Beneficiile masajului erotic Tao pentru femei oferit de Lucky Masaj sunt multiple: însuşirea unor tehnici de control al energiei sexuale şi dobândirea capacităţii de a trăi mai multe tipuri de orgasm, trăirea momentului prezent, stimularea şi reechilibrarea meridianelor energetice, reglarea Chi-ului, îmbunătăţirea imunităţii. Ajută la rezolvarea unor probleme ca: diminuarea libidoului anorgasmie, frigiditate,dureri lombare, redobândirea echilibrului emoţional şi a încrederii în sine. Obiectivul final: are rolul de a reechilibra, armoniza, redistribui energia sexuală la nivelul celor trei câmpuri energetice inferior, median şi superior.