VIP Tantric Experience

VIP Tantric Experience

Dacă ești în căutarea răsfățului absolut, VIP Tantric Experience este alegerea perfectă. Permite-ne să te răsfățăm cu o experiență tantrică de top și astfel vei descoperi un nou nivel de plăcere rafinată și de împlinire pe care nu ți l-ai imaginat vreodată că este posibil.

Ce conține Lucky Love VIP Tantric Experience?

Lucky Love VIP Tantric Experience este o călătorie senzuală și spirituală în lumea simțurilor și a erotismului sacru. Am conceput un pachet special de masaj erotic tantric, câteva topping-uri speciale și tehnici de meditație care îți trezesc toate simțurile, îți deschide inima și te conduce pe tărâmul senzualității și plăcerii rafinate. 

Vezi prețuri!

1. Duș asistat


Lucky Love VIP Tantric Experience începe cu o experiență unică și senzuală în care apa, spuma și mișcările fluide ale maseuzei te vor elibera de gândurile și emoțiile nefaste.

Dușul asistat este un serviciu special oferit înainte de începerea masajului erotic tantric de către maseuza cu care urmează să trăiești experiența VIP Tantric Experience. Este o experiență unică și senzuală, plină de răsfăț și relaxare, care generează o stare de intimitate delicioasă înaintea unei experiențe tantrice reușite.

Dușul asistat combină beneficiile masajului erotic tantric cu beneficiile purificatoare ale apei. În timpul dușului asistat, vei fi ghidat cu atenție și blândețe de către maseuza noastră experimentată, care te va invita să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment.

Prin intermediul dușului asistat, vei simți o senzație de purificare a corpului, emoțiilor și minții, eliberându-te de tensiuni și gânduri negative. 
Este o experiență delicioasă, jucăușă și plină de tandrețe.

2. Deschiderea către energiile cosmice din univers

Aceasta este o etapă importantă a Experienței Tantrice VIP, în care maseuza te va ghida să te deschizi către energiile benefice ale universului, să integrezi în armonia universală întrega sesiune tantrică ce urmează .

3.  Ritualul celor 5 simțuri

Următoarea etapă a Experienței Tantrice VIP este o călătorie senzorială intensă și delicioasă care îți va trezi și expansiona cele 5 simțuri: gust, miros, atingere, auz și văz.
În timpul Ritualului celor 5 simțuri, vei fi ghidat într-o experiență senzorială care te va ajuta să te conectezi cu fiecare simț și să te bucuri pe deplin de el.

Muzica și sunetele special alese te vor însoți pe tot parcursul ritualului, creând o stare de pace, armonie și conexiune cu esența ființei tale.
Degustările de diverse arome te vor surprinde și încânta, iar uleiurile esențiale te vor umple de energie pozitivă.

Privirea îți va fi răsfățată de un minunat dans erotic realizat de frumoasa și senzuala prezență feminină ce te însoțește pe parcusul întregului demers tantric.
În ceea ce privește atingerea, vei fi răsfățat cu o varietate de tehnici de masaj tantric care te vor ajuta să te relaxezi în cel mai senzual mod posibil. 
Acest ritual senzorial special te va ajuta să trăiești bucuria momentului prezent și să elimini stresul acumulat în ființa ta.

4. Masajul erotic tantric

Acum ești pregătit pentru cireașa de pe tort din cadrul VIP Tantric Experience, care este sesiunea de masaj erotic tantric. Senzuala ta maseuză îți va oferi un delicios masaj body to body.  

Masajul nostru erotic tantric se bazează pe tehnici străvechi care au fost rafinate de-a lungul secolelor și este special conceput pentru a-ți stimula simțurile și pentru a trezi energia interioară. Printr-o combinație de atingeri blânde și conștiente, manevre din tipurile clasice de masaj și tehnici Tantra, maseuza te va ghida către o stare de relaxare profundă, plăcere rafinată și pace interioară.

În timpul masajului tantric, vei fi ajutat să renunțați la orice stres și tensiune și să te cufunzi complet în această experiență. Energia ta se va debloca, amplifica și va curge, urcând în corpul tău sub forma unor valuri de fericire și extaz pur.
Masajul erotic tantric te va elibera de tensiuni și stres și îți va activa energia erotică într-un mod care vă te face să te simți cu adevărat viu, plin de energie și regenerat.

Citește mai mult despre Masajul Erotic Tantric

5. Meditație de ascensiune

La finalul experienței de masaj erotic tantric vei fi ghidat să experimentezi puterea energiei care ascensionează în ființa ta printr-o meditație specială.

Maseuza ta care este expertă în masajul erotic tantric te va ghida pe parcursul aceastei practici transformatoare, ajutându-te să te conectezi la energia ta interioară și să o simți cum curge prin întreaga ta ființă. 
Această metodă tantrică extraordinară este concepută pentru a te ajuta să te conectezi cu energia cosmică, divină, care ne înconjoară, de fapt, pe noi toți.

Citește mai mult despre Principiile masajului tantric pe care le aplicăm cu măiestrie în cadrul masajelor noastre erotice tantrice.

Prin tehnici de respirație și vizualizare, vei fi ghidat către o stare de relaxare profundă și pace interioară. Vei simți cum energia începe să se acumuleze și să curgă, urcând în corp sub forma unor valuri de beatitudine și extaz pur.
Pe măsură ce energia ta ascensionează, vei trăi un sentiment profund de conectare la tine însuți și la lumea din jurul tău. Vei experimenta un sentiment profund de bucurie și recunoștință, precum și un sentiment reînnoit de sens și claritate.

Meditația de ascensiune a energiei este o experiență cu adevărat transformatoare, care va genera în ființa ta o stare de întinerire, putere lăuntrică și conectare. Ea completează perfect sesiunea noastră de masaj erotic tantric, permițându-ți să te cufunzi pe deplin în puterea energiei tale.
Meditația de ascensiune a energiilor este un mijloc minunat de a aprofunda practica spirituală sau pur și simplu de a experimenta beneficiile profunde ale trezirii și utilizării rodnice a energiei tale.  

Fă-ți chiar acum o rezervare pentru a te bucura de VIP Tantric Experience și permite-ne să te ajutăm să evadezi din stresul vieții de zi cu zi și să descoperi o lume de plăcerilor rafinate și a relaxării pure. Așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm în salonul nostru exclusivist și rafinat de masaj erotic tantric.

Prețuri începând cu: 750 lei