Masaj erotic tantric
pentru femei

Cadou

1 băutură afrodisiacă

O călătorie transformatoare în universul fascinant al feminității tale

femeie cu bijuterie lucky love

Masajul erotic tantric pentru femei și tantric Masajul oferit de salonul de masaj erotic tantric Lucky Love din București îți oferă posibilitatea de a-ți trezi și armoniza starea de feminitate (de Shakti), senzualitatea într-un mod plăcut, simplu și eficient. Vei (re)deveni iubita irezistibilă, mama afectuoasă și răbdătoare, soția extraordinară, colega fermecătoare, în relațiile din viața ta. Și, mai presus de toate, femeia feminină care visezi să fii.

Aici vei avea parte de o experiență unică și transformatoare, căci masajul erotic tantric autentic pentru femei oferit de salonul de masaj erotic Lucky Love te deschide către lumea complexă și profundă a orgasmului tantric precum și către descoperirea aspectelor subtile spirituale ale ființei tale.

Te confrunți cu:

 • lipsa trăirilor orgasmatice și senzuale,
 • durere în timpul actului amoros,
 • trăiri lipsite de savoare,
 • lipsa polarizării în relația ta de cuplu,
 • dificultate în a avea o relație de cuplu?

Te simți neatractivă și ignorată de bărbați? Nefericită?

Acestea arată că energia ta amoroasă, feminină are nevoie să fie deblocată, armonizată sau amplificată.

Citește care sunt cele 10 motive să alegi masajul tantric autentic

Ce este masajul erotic tantric pentru femei oferit de Lucky Love?

Masajul erotic tantric pentru femei, este un masaj pentru trup, minte și suflet. Salonul de masaj erotic Lucky Love din București este locul ideal pentru a te simți răsfățată, alintată, relaxată dar și dinamizată, într-o atmosferă plină de siguranță și relaxare.

Salonul de masaj erotic Lucky Masaj oferă un masaj erotic tantric autentic pentru femei inspirat atât din tradiția milenară tantrică cât și taoistă și include elemente din masajul clasic de relaxare şi presopunctură (asupra unor puncte importante de pe meridianele energetice), masajul ayurvedic, masajul limfatic.

Toate aceste manevre realizate prin atingeri conștiente vor elimina stresul și tensiunile acumulate în trupul tău și vor genera stări rafinate de plăcere, fericire, împlinire. Energia benefică pe care o vei dobândi îți va conferi magnetism și irezistibilitate. Îți va trezi puterea feminină și starea de feminitate (de Shakti).

Vei descoperi o altă perspectivă, uimitoare și încântătoare asupra sexualității, în care energia erotică amoroasă pură, sufletul și aspectele superioare spirituale, toate dinamizate, contribuie împreună la crearea unei stări de totalitate, întregire, greu de exprimat în cuvinte.

Care sunt beneficiile extraordinare ale masajului erotic tantric pentru femei oferit de Lucky Love?

 • deblocarea și eliminarea tensiunilor
 • eliminarea anorgasmiei, frigidității
 • eliminarea traumelor emoţionale
 • armonizare energetică la nivelul inimii, trezirea și amplificarea stării de iubire
 • trezirea și dinamizarea energiei erotice rafinate
 • trăirea plenară a unor stări de împlinire, plăcere, fericire
 • descoperirea faptului că ești mai mult decât corpul fizic iar orgasmul tantric nu este doar o trăire ce se limitează la sfera organelor genitale, ci include întreaga ființă, inclusiv structura subtil energetică
 • experimentarea unor trăiri intense si rafinate ce te transpun într-o altă dimensiune, cea a conștiinței tale

Care sunt etapele masajului erotic tantric pentru femei Lucky Love?

 • Conectare – o scurtă conversație despre așteptările pe care le ai, eventualele sensibilități, creearea unui climat de încredere
 • Relaxare – manevre de relaxare, dinamizarea unor zone de pe trup, marma-uri secrete ce detensionează și eliberează tensiunile, calmează mintea, liniștește sufletul
 • Dinamizare – tehnici delicioase de body masaj, presopunctura, de dinamizare a unor meridiane energetice pentru trezirea zonelor erogene și a energiilor feminine. Această etapă include masajul inghinal și masajul tantric (pentru cine dorește)
 • Expansiune – energia trezită este direcționată în tot trupul, în toți centrii energetici (chakras), de-a lungul coloanei vertebrale ceea ce trezește stări complexe și împlinitoare pe toate nivelele ființei
 • Împărtășire – moment de conștientizare și fixare a trăirilor, de feedback constructiv
Citește descrierea detaliată a etapelor masajului erotic tantric pentru femei Întoarce-te la pagina principală

Ce este masajul tantric oferit în cadrul masajului tantric Lucky Love?

femeie întinsă în pat cu flori

tantric masajul oferit de salonul de masaj erotic tantric Lucky Love este un masaj special realizat cu delicatețe și blândețe la nivelul părților exterioare și interioare ale vaginului. El se realizează doar dacă femeia dorește aceasta, în finalul masajului erotic tantric pentru femei.

Practicat în India și în China de mai bine de 1000 de ani, scopul masajului vaginal este vindecarea și trezirea femeii.

Acest masaj intim pentru femei se realizează la finalul unui masaj erotic tantric pentru femei oferit în cadrul salonului de masaj erotic Lucky Love, doar la cerere, într-o atmosferă caldă, protectoare, învaluitoare, plină de empatie.

Află Cum știi dacă ai nevoie de un tantric masaj?

Autocunoaștere și autovindecare prin masajul tantric oferit în cadrul masajului erotic tantric pentru femei

În presopunctură se consideră că toate organele și părțile trupului nostru sunt proiectate și au o anumită arie corespondentă la nivelul tălpilor, palmelor, urechilor dar și la nivelul organelor genitale.

Masajul tantric este un masaj intim în care toate părțile vaginului sunt stimulate și dinamizate inclusiv prin anumite mișcări specifice presopuncturii.

Deși la prima vedere pare un masaj sexual, scopul masajului vaginal este unul elevat, transformator ce vizează vindecarea femeii de traumele și tensiunile psihice și erotice acumulate, deschiderea ei față de iubire, erotism plenar, feminitate încântătoare.

Energia copleșitoare generată de stările intense de orgasm din cadrul masajului tantric deblochează aceste acumulări generatoare de anorgasmie, frigiditate, contracturi vaginale sau puncte dureroase la nivelul vaginului, de închidere a inimii, iar femeia va dispune apoi chiar de și mai multă energie erotică și psihică benefică.

Ea se va reconecta cu sufletul ei și la sfera spirituală a ființei sale prin deblocarea unor energii de la nivel sufletesc și canalizarea energiei dinamizate către sferele superioare ale conștiinței.

Beneficiile tantric masajului oferit de Lucky Masaj sunt multiple:

 • dobândirea capacităţii de a experimenta mai multe tipuri de orgasm
 • creșterea libidoului
 • eliminarea anorgasmiei, frigidității
 • înlăturarea durerilor lombare
 • redobândirea echilibrului emoţional
 • eliminarea durerilor menstruale
 • înlăturarea controlată a traumelor emoționale
 • întârzierea apariției menopauzei
 • deblocarea energiei erotice și accesarea potențialului amoros, care este însăși sursa vieții
 • menținerea mușchilor vaginali într-o formă optimă
 • eliminarea durerilor din timpul actului sexual
 • conferă capacitatea de a trăi orgasmul multiplu, tantric, care este resimțit la nivelul întregului trupului
 • încredere mărită în sine
 • descoperirea propriei feminități și încrederea de a o manifesta
 • femeia devine strălucitoare și radioasă
 • îmbunătățirea relației de cuplu și a vieții sociale
Ca femei senzuale, chemarea noastră este de a îmbrățișa toate părțile noastre desensibilizate și de a le trezi din nou la viață.

Saida Desilets

Prețuri

Masaj Tantric pentru Femei

Înainte de 21:00 Masaj la 2 mâini Masaj la 4 mâini
și Cupluri
60 min 350 Lei 650 Lei
90 min 480 Lei 910 Lei
120 min 580 Lei 1060 Lei

Masaj Tantric pentru Femei

Înainte de 21:00 Masaj la 2 mâini Masaj la 4 mâini
și Cupluri
90 min 550 Lei 1050 Lei
120 min 650 Lei 1200 Lei

Echipa de Masaj Lucky Love

 • Cu o experiență, de peste 18 ani, la salonul de masaj erotic tantric Lucky Love găsești maseuri și masueze care au o vastă experiență și pregătirea necesară pentru a modula energia, pentru a induce anumite trăiri excepționale, fiori extaziați atât la nivelul trupului cât și la nivel sufletesc și chiar spiritual.
 • Pe durata masajului erotic tantric pentru femei vei fi ghidată să te reconectezi la cele mai profunde sentimente care îți aduc bucurie, încredere, pace sufletească.
 • Vezi care sunt Calitățile maseurului tantric Lucky Love

 • Maseurii și maseuzele Lucky Love își îmbunătățesc mereu tehnicile aplicate în cadrul masajului erotic tantric pentru femei și a tantric masajului și caută să își perfecționeze capacitatea de a tranzita energii înalte, benefice. Acestea te vor propulsa dincolo de limitele corpului tău fizic. Vei putea experimenta o altă dimensiune a ființei, dincolo de formă, spațiu și timp.

FAQ

Ce se petrece dacă vreau doar tantric masaj fără masajul erotic tantric pentru femei din prealabil?

Acest mod de abordare nu este posibil deoarece nu ar fi benefic pentru tine. Trupul tău nu ar fi pregătit pentru tantric masaj iar trăirile ar fi anemice. Nu facem compromis de la calitate.

Ce se petrece dacă nu simți să continui să experimentezi masajul tantric?

Nu este nicio problemă. Terapeutul se va opri și va efectua un masaj relaxant combinat cu elemente de masaj erotic tantric pentru femei. Chiar și în acest caz, efectele masajului erotic tantric pentru femei vor fi resimțite mult timp după aceea.

Pe toată durata acestui masaj există o stare de conectare de la inimă la inimă, de empatie, astfel încât niciodată nu îți vor fi încălcate limitele personale.

Cât dureaza masajul erotic tantric pentru femei?

Durata masajului erotic tantric pentru femei oferit de salonul de masaj erotic tantric Lucky Love începe de la 1h. Dacă dorești să includă tantric masaj, minimum necesar este de 2h. Desigur poți alege să rămâi chiar și 2,5h sau chiar 3h.

Masajul erotic tantric pentru femei este indicat atât în scop profilactic și terapeutic cât și pentru a savura pur și simplu plăcerea unui masaj binemeritat la sfârșit de săptămână.

La ce să te aștepți de la masajul erotic tantric pentru femei?

Chiar dacă masajul erotic tantric pentru femei pe care îl oferim poate declanșa stări de plăcere nebănuită, chiar orgasm multiplu, scopul acestui gen de masaj este deblocarea și dinamizarea energiei erotice și difuzarea ei în întreaga ființă astfel încât să apară o stare profundă și globală de relaxare, plăcere rafinată și echilibru.

Ce NU oferim

În timpul conversatiei telefonice veți afla toate informațiile de care aveți nevoie legate de masajul erotic tantric pentru femei și vă vor fi prezentate principiile noastre. Masajul erotic tantric pentru femei oferit de salonul nostru de masaj erotic tantric Lucky Love implică doar masaj, nu oferim servicii sexuale.

Explorează prin masajul tantric misterul feminității tale ce abia așteaptă să ți se reveleze. Descoperă femeia multiorgasmică din tine. Reconectează-te la tot ceea ce înseamnă feminitate: iubire, dăruire, sensibilitate, vulnerabilitate, empatie, compasiune. Acestea contituie de fapt, chiar puterea ta, a feminității tale.

Mărturii

"Îmi doresc ca această relatare să fie citită de toate femeile care încă nu au avut grația să experimenteze masajul erotic tantric pentru femei și masajul tantric. Fiind ziua mea de naștere, am primit cadou acest masaj la salonul de masaj erotic tantric Lucky Love. Vă mărturisesc sincer că în timpul masajului am simțit că mă topesc și că sunt cu adevarat femeie. Cel care imi făcea masajul era foarte tandru și foarte atent. Vă pot spune că am simțit multă afecțiune și respect. Am simțit o mare iubire care venea de la Dumnezeu. Multumesc maseurului care are acest dar și îi urez mult succes în ceea ce face."

S .E., București